Галерије

Obaveštavamo poljoprivredne proizvođače da ćemo ove sezona na našim silosima “Gučevo” u Loznici vršiti otkup soje i suncokreta. Možete očekivati korektne prijemne uslove, prevoz, kao i najbolju moguću cenu vaših proizvoda. Kontakt osoba za otkup žitarica/uljarica je Karić Slaviša 060/385-0036 i možete ga pozvati za svaku nedoumicu, takođe više informacija možete dobiti u našim radnjama i kod ostalih terenskih komercijalista.

Vaš Agrar Petrović.

Kao i predhodnih godina, tako i ove, odlučili smo da pomognemo proizvođačima jagode na taj način što smo u našu ponudu uvrstili sertifikovane frigo sadnice po najpovoljnijoj ceni na tržištu. U pitanju je sorta Clery tip 800 renomiranog Italijanskog rasadnika Salvi vivai, a same sadnice su napravile veliku razliku u sezoni koja je iza nas, gde smo čak zabeležili i par rekorda u prinosu. Naravno, bićemo u mogućnosti da nabavimo i ostale sortimente u zavisnosti od vaših želja, ali razlog zašto smo se odlučili za sortu Clery je njen stabilan prinos, kvalitet i rano sazrevanje, kao i želje naših Ruskih kupaca koji u zadnjih nekoliko godina diktiraju tržište sa jagodom u Srbiji. Naša preporuka je da prilikom zasnivanja svakog zasada koristite sertifikovan sadni materijal, jer ćete jedino tako biti sigurni da imate zdrav zasad, bez unapred donetih virusa i ostalih patogena. Za poručivanje sadnica, savete i bilo kakve druge informacije obratite se našim zaposlenima u radnjama i na terenu, takođe i svi kontakt telefoni su vam dostupni na sajtu. Birajte pametno, jer vaš prinos sledeće godine određujete baš sad prilikom letnje sadnje jagode. I dalje smo uz vas, vaš Agrar Petrović.

Belardi U Srbiji

Na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, imali smo priliku da se upoznamo i družimo sa Fulviom Belardiem i njegovim timom. Belardi je jedan od najvećih Italijanskih i svetskih proizvođača dubinskih pumpi za vodu. Mi smo od prošle godine generalni zastupnici Belardi pumpi za Srbiju, i velika nam je čast što smo imali priliku da se upoznamo sa osnivačem ove kompanije. Fulvio je izrazio zadovoljsto zbog naše saradnje i nada se da će potrajati dugi niz godina. Zajedno smo se  složili da će naši kupci prepoznati kvalitet ovog brenda i da će im Belardi biti prvi i pravi izbor. Za svaki vid informacija možete se obratiti našim zaposlenima, koji će se potruditi da vam pronađu najbolje rešenje.