Hrana za ishranu životinja (koncentrati, premiksi, sojina i suncokretova sačma, stočno brašno, riblje brašno, dopunske smeše za ishranu svinja, kompletne smeše za ishranu prasadi...

 

pročitaj više

 

 

U našem asortimanu možete naći semena ratarskih kultura: kukuruz, pšenica, ječam, ovas, tritikale, smeše trava i deteline kao i semenski krompir, semena povrća, sadnice voća i ostale semenske robe.

 

pročitaj više

 

 

U prodajnom asortimanu zastupljeni su proizvodi kuće Galenika - Fitofarmacija a.d., formulatera sredstava za zaštitu bilja na bazi generičkih aktivnih materija visokog kvaliteta.

 

pročitaj više

 

Ceneći zahteve svojih korisnika za različitim formulacijama složenih đubriva, a shodno potrebama zemljišta i useva koji se gaje, „Agrar Petrović” nudi širok asortiman NPK, NP, PK đubriva.

 

pročitaj više

 

 

"Agrar Petrović" je uvoznik mreža, folije i veziva za baliranje najkvalitetnijih evropskih proizvođača.

 

Na našim skladištima uvek možete pronaći sve vrste mreža, folija i veziva.

 

 

pročitaj više

 

Profesionalno projektujemo, montiramo i prodajemo svie tipove sistema za navodnjavanje na otvorenim i zatvoreim površinama, koristeći pri tome najnovije metode izrade sistema.

 

pročitaj više

 

 

Nudimo širok raspon vrhunskih proizvoda od motornih ulja do proizvoda boja i lakova za sve vrste površina. Pored standardnih boja u moguićnosti smo da ponudimo i veliki izbor disperzija za krečenje.

 

 

pročitaj više

 

Najveći izbor hobi i profesionalnog alata možete pronaći kod nas. Izdvajamo iz ponude trimere, kosačice, električne alate za sve vrte radova.

 

 

pročitaj više

Zastupnik GELAMIN proizvodaDIN ISO 9001, QC, HACCP Q+C

Kompanija Gesellschaft fur Tirernahrung mbH (Društvo za ishranu životinja) u čijem sastavu se nalaze brendovi GELAMIN i BROCKMANNS, predstavlja jednog od najvećih proizvođača mineralne hrane u Nemačkoj.

Fabrika BROCKMANNS je najstariji proizvođač hrane za mlade kategorije životinja u Nemačkoj (predstarteri, mlečne zamene...) sa velikim iskustvom i bogatom tradicijom.

pročitaj više

Naša misija:

Naša misija je dostupnost i prisustvo proizvoda u našem zastupništvu, kao i konkretna, prava informacija savremenim agrarima prilikom izbora naših proizvoda.

(Agrar Petrović)

VELEPRODAJA - MAGACIN JEVREMOVAC
tel: 015/385-032
fax: 015/386-113
e-mail: agrarpetrovic@mts.rs

pročitaj više

Izdvajamo iz asortimana:

Gelamin Super X
Super koncentrat i dodatak ishrani baziranoj na žitaricama formulisan je specijalno za ishranu svinja u tovu i završnici tova.

pročitaj više

Gelamin Super XL
Super koncentrat i dodatak ishrani baziranoj na žitaricama formulisan je specijalno za ishranu krmača u tovu i završnici tova.

pročitaj više

Gelamin Super L
Super koncentrat i dodatak ishrani baziranoj na žitaricama formulisan je specijalno za ishranu krava u tovu i završnici tova.

pročitaj više

Villager Kosačica BL650L
 Pogonsko gorivo, bezolovno gorivo. Centralno podešavanje visine košenja, 5 nivoa 2.5 - 8 cm. Tip motora, Četvorotaktni

pročitaj više