SUPER ZA PILIĆE DE HEUS PS 40% PELET

Pakovanje: 10kg; 20kg


  Podeli

Kompanija De Heus pruža širok spektar proizvoda za ishranu živine, bilo da se bavite uzgojem koka nosilja, brojlera ili ćuraka. Počevši od kompletne stočne hrane i dodataka ishrani pa sve do koncentrata, premiksa pa čak i stočne hrane formulisane po Vašim potrebama.

Svaka farma je jedinstvena na svoj način, pa samim tim zahteva i sopstvenu, jedinstvenu kombinaciju uzgoja, objekata za živinu, klime i upravljanja farmom. Životinje i životna sredina su ovde od suštinskog značaja. Zbog toga što dobro poznajemo životinje, njihovu interakciju sa životnom sredinom i zahteve po pitanju krajnjeg proizvoda, mi znamo kako da utvrdimo nutritivne potrebe životnija. Kompanija De Heus koristi ove potrebe kako bi razvijala i proizvodila proizvode za ishranu koji su prilagođeni određenom stadijumu životnog ciklusa životinje, kao i specifičnoj situaciji farme i ciljevima farmera.

Naši specijalisti za živinu su proaktivni, imaju preduzetnički duh i svakodnevno teže unapređenju Vašeg poslovanja i kreiranju veće dobiti. Ovakve motivacije i naš pristup na-farmi obezbeđuje da naši saveti i stočna hrana budu posebno prilagođeni Vašoj situaciji. Mi imamo samo jedan cilj: da postignemo optimalne rezultate sa našim potrošačima. Jer ukoliko su naši potrošači uspešni, onda smo i mi uspešni!Želite li da saznate više o našoj stočnoj hrani za živinu, interesuje vas sastav ili cena naših gotovih, dopunskih smeša ili premiksa? Slobodno se obratite nekom od naših savetnika.

Close
KATEGORIJE
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories