U okviru AGRAR PEROVIĆ grupe nalazi se i sektor logistike u čijem sastavu se nalaze modeli kamiona, kombija i pikap vozila..

Za sve ostale, koji su zainteresovani za naše usluge prevoza u zemlje koje prevozimo, rado ćemo odgovoriti zahtevima i pomoći da i vaši klijenti budu zadovoljni.

– Vozni park čine vozila marke Volvo, Iveco, E3,  E5, EEV i E6 klase motora. Posedujemo poluprikolice sa ceradom dužine 13,6m, visine 2,8m sa svetlim otvorom za utovar 2,72m. Svako vozilo je opremljeno sistemom za satelitsko praćenje, sertifikatima za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza robe kao i CMR osiguranjem. Takođe imamo i poluprikolice za prevoz kontejnera.

– Savremeni vozni park i stručni kadar omogućava sklapanje godišnjih ugovora kojima se Agrar Petrović obavezuje na pouzdanost i kvalitetnu uslugu. Kako kvalitet usluge u transportu podrazumeva pouzdanost, odgovornost i fleksibilnost, posebnu pažnju posvećujemo našim klijentima i ispunjavanju njihovih zahteva i potreba.

PREDNOSTI KOJE VAM NUDIMO

– Ekonomičnost

optimizacija transportnih puteva, kvalitetno planiranje tura, povoljan transport robe iz Srbije u zemlje okruženja

– Tačnost i pouzdanost

iskustvo i stručno osoblje, brza i precizna informacija, sopstvena flota vozila, provereni saradnici

Da bismo opravdali poverenje zadovoljnih klijenata, kao i da zadobijemo poverenje budućih poslovnih partnera, trudimo se da održimo visok nivo pruženih usluga i da našu poslovnu politiku podignemo na viši stepen.

Close Recently Viewed
Close
Close
Categories