Preduzeće AGRAR PETROVIĆ je osnovano u decembru 1999. godine i od svog početka se bavi trgovinom i uslugama iz oblasti agrara. Za više od petnaest godina poslovanja, stekli smo veliki broj poslovnih partnera u zemlji i inostranstvu, time postigli značajan razvojni put i zauzeli prepoznatljivo mesto na tržištu poljoprivrednih proizvoda. Centrala naše kompanije se nalazi na teritoriji opštine Šabac (3 km od grada prema planini Cer) u naselju Jevremovac.

U vlasništvu firme nalazi se preko 3000 kvadrata magacinskog i prodajnog prostora, 15 maloprodajnih objekata, upravna zgrada i adekvatna teretna vozila za prevoz roba od 500 kg do 25 000 kg.

U ovom trenutku preduzeće zapošljava 50 radnika i kadrovski pokriva zahteve poslovanja.

Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo, kao i pružanje stručnih saveta iz oblasti zaštite bilja i ishrane životinja, preko svojih stručnih savetnika.

Kroz veleprodaju i maloprodaju, kao prepoznatljivom obliku trgovine, naša firma je postala jedan od lidera u regionu, a svojim zastupništvom velikih proizvođača hrane za životinje iz inostranstva postigli smo prisutnost i na teritoriji cele Srbije.

Naš prodajni asortiman obuhvata preko 6000 različitih artikala i preko 50 poznatih proizvođačkih brendova. U našem prodajnom asortimanu posebno mesto zauzima generalno zastupništvo velikih proizvođača hrane za životinje iz Nemačke, tj. prodaja i distribucija njihovih proizvoda na teritoriji Srbije i regionalnih zemalja. Takođe, poslednjih godina, u prodajni asortiman smo uvrstili sisteme za navodnjavanje zemljišta (trake, creva, dodatni elementi, pumpe…) kao i proizvode za zaštitu bilja (herbicicdi, pesticidi, fungicidi…).

Kroz stalno prisustvo na terenu preko svojih menadžera, pružamo partnersku saradnju svojim kupcima davanjem stručne i logističke podrške putem ogranizovanja prezentacija, stručnih seminara, vršenja ogleda i izlaganjem na svim značajnijim sajmovima i izložbama.

U okviru maloprodajne delatnosti, imamo 15 trgovinskih radnji koje se nalaze na teritorijama opština Šabac, Loznica, Ub, Bogatić, Vladimirci i Sremska Mitrovica. Svojim maloprodajnim asortimanom smo obezbedili sve što je potrebno svakom poljoprivrednom domaćinstvu, i politikom povoljnih cena i uslova plaćanja, naše preduzeće proteklih godina beleži odlične rezultate u poslovanju.

Takođe, kao poseban vid pružanja usluga u okviru firme bavimo se organizovanim transportom roba u zemlji.

Organizovanim i napornim radom AGRAR PETROVIĆ D.O.O. pokušava da postane značajan i pouzdan partner na agrarnom tržištu.

Close Recently Viewed
Close
Close
Categories