SUPER ZA PRASAD DE HEUS D2

Kompanija De Heus pruža širok spektar proizvoda za ishranu svinja, bilo da se bavite uzgojem prasadi, priplodnih svinja (krmača) ili tovnih svinja, počevši od kompletne stočne hrane i dodataka ishrani pa sve do koncentrata, premiksa pa čak i stočne hrane formulisane po Vašim potrebama.

Dobro izbalansirani obroci su apsolutno neophodni za ostvarivanje najboljih rezultata, zdrave životinje ili visok nivo proizvodnje. Međutim, specifične karakteristike, koje se zahtevaju po pitanju takvih obroka, zavise od lokalnih uslova na farmi i naravno, od individualnih potreba i ciljeva svakog farmera. Zato kompanija De Heus nudi individualno prilagođene koncepte i stočnu hranu koja u obzir uzima sve navedene faktore.

Naši specijalisti za svinje su proaktivni, imaju preduzetnički duh i svakodnevno teže unapređenju Vašeg poslovanja i kreiranju veće dobiti. Ovakve motivacije i naš pristup na-farmi obezbeđuje da naši saveti i stočna hrana budu posebno prilagođeni Vašoj situaciji. Mi imamo samo jedan cilj: da postignemo optimalne rezultate sa našim potrošačima. Jer ukoliko su naši potrošači uspešni, onda smo i mi uspešni!

Želite li da saznate više o našoj stočnoj hrani za svinje, interesuje vas sastav ili cena naših gotovih, dopunskih smeša ili premiksa? Slobodno se obratite nekom od naših savetnika


  Podeli

Pakovanje: 10kg

Close
KATEGORIJE
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories