YARA MILA 7-20-28

Yara Mila 7-20-28 + S + Mg + Zn, kompleksno dubrivo sa visokim sadržajem PK i mikroelementima.

  Podeli
Upotrebljava se za zemljišta sa uravnoteženim odnosom hraniva, za jesenje i prolecno dubrenje ratarskih i intenzivnih useva.
Upotreba:
Jesenje dubrenje: zaoravanje i osnovno dubrenje 200-300 kg/ha uz dohranjivanje useva pre setve.
Prolecno dubrenje: u pripremi zemljišta ako nije bilo jesenjeg dubrenja, 300-500 kg/ha. Izvrsno uravnotežene kombinacije hraniva za useve kukuruza, suncokreta, uljane repice, šecernu repu.
Zahvaljujuci efektnom i uravnoteženom sastavu YaraMila™ kompleksnih dubriva, svaka granula je potpuno istog sastava, stoga usvajanje hraniva tece postepeno i precizno. Pored azota-N, fosfora-P i kalijuma-K, naša dubriva sadrže mezo i mikroelemente, kao što su kalcijum-Ca, magnezijum-Mg, sumpor-S, bor-B, mangan-Mn, cink-Zn..
Harmonican odnos hranljivih elemenata tokom faze intenzivnog rasta doprinosi znacajnom povecanju kolicine usvojenih hraniva i to ne samo azota vec i svih ostalih u odredenoj relaciji. Nedostatak hranljivih materija i nepravilna ishrana useva sprecava pravilan razvoj i rast, biljke su manjeg porasta i krajnji prinos i kvalitet roda je niži. Zato je veoma važno da se biljkama obezbede hranljivi elementi, stalno i u pravilnom odnosu, sa YaraMila™ kompleksnim dubrivima.
Close
KATEGORIJE
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories