BIOPLEX

Kompleksni biostimulator za folijarnu primenu, odličan za jačanje biljnih funkcija u periodima veće metaboličke aktivnosti.

Visok prinos je rezultat uzajamnog delovanja između biljke (sposobnost asimilacije hranljivih materija) i njene okoline. Ako neki od ovih faktora nije na optimalnom nivou, to se odražava na interakciju hormona i menja se sinteza nukleinskih kiselina i enzima. Usled toga, metabolizam biljke ne može da dostigne očekivani visok prinos.

BIOPLEX je organski proizvod dobijen procesom kontrolisane fermentacije koji ima za cilj poboljšanje ravnoteže između fotosintetičkih i respiratornih aktivnosti biljke.


  Podeli

Striktna laboratorijska ispitivanja i svedočenja brojnih proizvođača ukazuju da je BIOPLEX izuzetno efikasan poboljšivač prinosa.

BIOPLEX poboljšava metaboličke aktivnosti tako što omogućava apsorpciju bio-molekula koje je biljka prestala da sintetizuje zbog uticaja iz okoline. Može se primeniti u bilo kojoj fazi rasta, tokom vegetativnog razvoja, cvetanja, zametanja ploda. Za bolje rezultate preporučuje se da se BIOPLEX koristi zajedno sa folijarnim djubrivom NOVALON 20:20:20 + mikroelementi.

BIOPLEX karakteristike

Close
KATEGORIJE
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories